تحقیق یادگیری و نظریه های مرتبط با آن با فرمت ورد

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن تحقیق یادگیری و نظریه های مرتبط با آن با فرمت ورد :

دید کلی :
هدف از این تحقیق بررسی یادگیری و نظریه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد


توضیحات کامل :

هدف از این تحقیق بررسی یادگیری و نظریه های مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 20 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

تحقیق یادگیری و نظریه های مرتبط با آن با فرمت ورد
فهرست مطالب

مقدمه

3-1- نظریه یادگیری اجتماعی ایکرز

3-1-1- مفاهیم نظریه یادگیری اجتماعی

3-1-1-1- پیوند افتراقی

3-1-1-1-1- ارتباط بین پیوند افتراقی و دیگرنظریه ­ها

3-1-1-2- تعاریف

3-1-1-2- 1- ارتباط بین تعاریف و دیگر نظریه ­ها

3-1-1-3- تقویت افتراقی

3-1-1-3-1- ارتباط بین تقویت افتراقی و دیگر نظریه ­ها

3-1-1-4- تقلید

3-1-1-4-1- ارتباط بین تقلید و دیگر نظریه‌ها

3-1-2- فرایند نظریه یادگیری اجتماعی

3-1-3-تقلب/عدم صداقت علمی و یادگیری اجتماعی

3-2- نتیجه­ گیری

3-3- فرضیه­های تحقیق

3-3-1- فرضیه اصلی

3-3-2- فرضیه­های فرعی

منابع

 

 

 

نظریه یادگیری اجتماعی نظریه­ای فرایندی است. نظریه­های فرایندی در پی این هدف­اند که کشف کنند چگونه تأثیرات اجتماعی (به‌عنوان‌مثال, خانواده, مذهب, سیاست, صنعت), در طول زمان رفتار افراد را شکل می­دهند. نظریه­هایِ فرایندی فرض می­کنند که یک رابطه­ی متقابل اساسی بین محیط, فرد و رفتار مجرمانه وجود دارد (ویتو , 2005: 176). از طرفی نظریه­ یادگیری اجتماعی به‌عنوان نظریه­ای فرایندی بر روی جامعه­پذیری نسبت به ارزش­ها و هنجارهای نادرست تمرکز می­کند. افراد درواقع جامعه­پذیر می­شوند؛ اما آن­ها برای پذیرش هنجارها و ارزش­های مجرمانه جامعه­پذیر می­شوند (ویتو, 2005: 177).

 

 

 

اولین گروه از نظریه فرایندهای یادگیری از این مفهوم که رفتار در یک زمینه اجتماعی یاد گرفته می­شود, سرچشمه گرفته شده است. دیدگاه یادگیری فرض می­کند که قانون­شکنیِ ارزش­ها, هنجارها و انگیزه­ها به واسطه تعامل با دیگران به دست آورده شده­اند. تکنیک­ها و مهارت­های مورد نیاز, با وجود این­که زمینه­های آن­ها به طور گسترده­ای با پیچیدگی جرم تفاوت می­کند؛ هم­چنان یاد گرفته می­شوند. کار نظریه­های یادگیری به تفصیل شرح­دادنِ فرایندهایی است که به­ واسطه الگوهای مجرمانه ترویج می­شوند (براون و همکاران, 2010: 274). (توسعه نظریه یادگیری اجتماعی محصول ترکیب نظریه پیوند افتراقی  با نظریه یادگیری روان­شناختی است) (ویلیامز و مک شین, 1391: 233). اگرچه نظریه پیوند افتراقی ساترلند در سال­های بعد از ظهورش به واسطه­ی ادبیات جرم­شناسانه و جامعه­شناسانه با به دست آوردنِ توجه بسیار زیادی شروع به کار کرد, برگس و ایکرز (1966) اشاره کردن که این تئوری به یافتن حمایت تجربی قابل توجهی موفق نشده­است.

 

 

 

رابرت ال. بورگس یک جامعه شناس رفتارگرا در دانشگاه واشنگتن بود و روی نظریه شرطی­سازی عامل و  رفتارگرایی روانشناختی کار می­کرد؛ ایکرز اولین نسخه از نظریه خودش را در مقاله­ای معروف با این دانشمند ارائه داد.

لینک کمکی