بخشی از متن پاورپوینت هضم و جذب ها :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 17 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
هضم و جذب ها
هضم کربوهیدرات ها از دهان و توسط انزیم امیلاز بزاقی(پتیالین ) مترشحه از غدد پاروتید شروع می شود ولی به دلیل کوتاه بودن در دهان عملیات هضم دهانی خیلی موثر نمی باشد. بطورکلی حدود 99-98% کربوهیدرات های خورده شده از رژیم غذایی هضم شده و اگر مقدار زیادی فیبر در رژیم غذایی موجود باشد مانند رژیم گیاهحواری مطلق در صد کربوهیدرات هضم شده تا 85% کاهش یابد. متعاقب هضم , کلیه کربوهیدرات ها اعم از دی ساکاریدها تا پلی ساکارید ها به تک قندی ها عمدتا گلوکز , فروکتوز , و گالاکتوز تبدیل می شوند . انزیم های هضمی کربوهیدرات ها در روده کوچک شامل امیلاز پانکراس و دی ساکاریدازهای سوکراز, مالتاز, و لاکتاز می باشند.
جدول خلاصه هضم کربوهیدرات ها
عضو محل فعالیت
انزیم
کربوهیدرات
محصول هضم
دهان
امیلاز بزاقی
نشاسته پخته
دکسترین, مالتوز
معده
-
بطور مختصری ادامه هیدرولیز نشاسته
روده کوچک
امیلاز پانکراس
نشاسته
دکسترین, مالتوز
سوکراز
سوکروز
گلوکز, فروکتوز
مالتاز
مالتوز
گلوکز, گلوکز
لاکتاز
لاکتوز
گلوکز , گالاکتوز